Σελίδες

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Γιατί δεν κοινοποιεί η υγειονομική υπηρεσία το πόρισμα του ελέγχου για την Λουίζα;



Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός ότι η Υγειονομική Υπηρεσία δεν μας κοινοποίησε (στους καταγγέλλοντες) την Έκθεση-Πόρισμα της αυτοψίας που διενέργησε στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Λουΐζα), όπως παλαιότερα είχε πράξει σε ανάλογες περιπτώσεις διενέργειας αυτοψίας σε δημοτικούς και δημόσιους κοινόχρηστους χώρους, για παράδειγμα το Πόρισμα για τις πλατείες Βαρουτίδη και πλατεία Βαγγέλη Μαρτάκη.

 

Βέβαια, για τη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί όντως να ισχύουν τα όσα αναφέρει η απαντητική επιστολή της Υ.Υ., μας προβληματίζει* όμως, έντονα, το γεγονός της εμπλοκής της ίδιας της Υγειονομικής Υπηρεσίας και των Εποπτών Δημόσιας Υγείας σε κύκλωμα εκβιασμών

 

{σ.σ.: Σημερινή Είδηση:  Ριζικές αλλαγές ετοιμάζει ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς στις υπηρεσίες υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας στη σκιά της σύλληψης συνολικά 12 υπαλλήλων, Εποπτών Δημόσιας Υγείας, για ανάμειξή τους στο κύκλωμα εκβιασμών στο οποίο επίσης συμμετείχαν υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας και του υπουργείου Πολιτισμού. Και οι 12 εμπλεκόμενοι τέθηκαν άμεσα σε αργία. «Μηδενική ανοχή σε κάθε παράνομη ενέργεια που αμαυρώνει το κύρος της περιφέρειας και προσβάλλει τους πολίτες» είναι το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά. 


Πηγή: https://www.kanaliena.gr/kykloma-ekviaston-sarotikes-allages-stin-ygeionomiki-ypiresia-dromologei-o-chardalias/} και για τον λόγο αυτό, στην επερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είτε άμεσα, είτε μέσω κάποιας δημοτικής παράταξης, θα ζητήσουμε από την Δημοτική Αρχή του κ. Αλέξη Σωτηρόπουλου να ενημερώσει σχετικά με το πόρισμα τον βυρωνιώτικο λαό… «ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΕΝ ΔΗΜΩ»!

 

*Δεν εννοούμε ούτε υπονοούμε κάτι:

 

'Αρθρο 14 του Συντάγματος: (Ελευθερία του Τύπου)

 

1. Kαθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Kράτους. 



Με τιμή

Κίνηση Πολιτών "Βύρωνας και Τριγύρω"













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου