Σελίδες

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Δημοτική Συγκοινωνία - Ενα θέατρο του παραλόγου

Παρατηρούμε στις στάσεις της δημοτικής συγκοινωνίας την παρακάτω ανακοίνωση. "Το δρομολόγιο των 13.30 γίνεται 13.45 και το δρομολόγιο των 14.15 γίνεται 14.30 για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού" και μας πιάνουν τα γέλια και τα κλάματα. 

Τον τελευταίο καιρό γίνεται και μία προσπάθεια επισκευής χαλασμένων στάσεων της δημοτικής συγκοινωνίας. Για την τηλεματική που δεν λειτουργεί από το 2010, θέμα που το έχουμε εκθέσει αρκετές φορές φυσικά ούτε κουβέντα. 

Το επιβατικό κοινό δεν πρόκειται να εξυπηρετηθεί με τις αλλαγές δύο λεωφορείων για 15 λεπτά. Θα εξυπηρετηθεί αν προσληφθούν οδηγοί, επισκευαστεί ο στόλος των λεωφορείων και βγει στους δρόμους. 

Κάτι που φυσικά δεν έγινε 9 χρόνια, ούτε έχει δυνατότητα προεκλογικά να το κάνει ο δήμος. 

Την μόνη ενέργεια που θυμόμαστε είναι ο δήμαρχος να προσπαθεί να δωρίσει 2 λεωφορεία στο χωριό του, αλλά ούτε αυτοί τα ήθελαν προφανώς. Δεν είμαστε ιθαγενείς να μας πουλήσει χάντρες η δημοτική αρχή. Καλύτερα και πιο έντιμο θα ήταν να πουν 

"Δεν καταφέραμε ούτε την στοιχειώδη τάξη και οργάνωση σε δύο θητείες να φέρουμε στην δημοτική συγκοινωνία, είναι βαρέλι δίχως πάτο και την καταργούμε γιατί λόγω ανικανότητας μας βάζει και μέσα". 

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου