Σελίδες

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Φωτογραφίες από τις αμαρτωλές ασφαλτοστρώσεις του 2010 - Θα διεκδικηθούν αξιώσεις του Δήμου από τον εργολάβο;


Φωτογραφίες από τις αμαρτωλές ασφαλτοστρώσεις του 2010


Αν σε κάτι συμφωνούμε με την Δημοτική Αρχή για την επανάληψη ασφαλτοστρώσεων είναι το παρακάτω

https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9549



"Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα με αίσθημα ευθύνης προς τους δημότες και σεβασμό προς τα δημόσια κονδύλια που διατίθενται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, αρνήθηκε να παραλάβει αυτά τα έργα. Απαίτησε δε, από τον κατασκευαστή να επαναλάβει τις εργασίες.
Όπως δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης: «Αποφασίσαμε να πάμε κόντρα στη πρακτική που θέλει να κρύβονται οι κακοτεχνίες «κάτω από το χαλί» και να μην καταλογίζονται στους εκάστοτε υπεύθυνους, υπό το φόβο του πολιτικού κόστους. "



Μια που είπαμε όμως για πολιτικό κόστος, πέρασαν σχεδόν 2 μήνες από τις 9 Μαρτίου 2020 που συζητήθηκε -πριν αποσυρθεί- το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ακόμη το Νομικό Τμήμα δεν έχει αποφανθεί (;;;) εάν μπορούν ν' αποδοθούν ευθύνες ή να διεκδικηθούν αξιώσεις του Δήμου από τον εργολάβο.


Το άρθρο για το θέμα του "Βύρωνας η Πόλη μας" Στις ΗΠΑ θα είχε παρέμβει ο Εισαγγελέας, στην Ιαπωνία κάποιος θα είχε τουλάχιστον παραιτηθεί, στην Ελλάδα όμως…(?)"

https://vironasipolimas.blogspot.com/2020/03/blog-post_17.html

υπάρχουν πολλά στοιχεία.




Κακοτεχνίες υπάρχουν και σε πολλούς δρόμους από τις πρόσφατες ασφαλτοστρώσεις όπως αναδείξαμε στο θέμα μας "Αυτοψία στην Ευαγγελικής Σχολής"


Επειδή και εμείς δεν ανήκουμε σε καμία παράταξη, ούτε σκοπεύουμε να κατέβουμε υποψήφιοι, οπότε φυσικά δεν έχουμε και κανένα πολιτικό κόστος να φοβηθούμε, ας δούμε φωτογραφίες από τις ασφαλτοστρώσεις του 2010, όπου στις περισσότερες περιπτώσεις έπεσε νέα ασφαλτος χωρίς φρεζάρισμα και όλοι οι δρόμοι ανέβηκαν 10 πόντους το λιγότερο.



Δείτε πώς ήρθαν στο φως φρεάτια που είχαν καλυψθεί με τις ασφαλτοστρώσεις του 2010 (για να καλυφθούν πάλι με τις ασφαλτοστρώσεις του 2020)



Ενδεικτικά δείτε και το άρθρο του κ. Δημήτρη Σουλιώτη για τις ασφαλτοστρώσεις του 2010 "Απατεώνες της ασφάλτου"

https://dimokratiki-enotita-virona.blogspot.com/2011/02/blog-post_17.html



Ελπίζουμε οτι μαζί με τις πρόσφατες κακοτεχνίες, η δημοτική αρχή θα διορθώσει και τις κακοτεχνίες που σέρνονται στους δρόμους από το 2010

οι φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω φυσικά είναι η κορυφή του παγόβουνου




Δηλβόη και Αγίων Αποστόλων, δείτε το παλαιό στρώμα ασφάλτου ατόφιο, και πόσο ανέβηκε ο δρόμος με την ασφαλτόστρωση του 2010 χωρίς φρεζάρισμα
  





Δηλβόη και Αγίων Αποστόλων Επίσης








Αλατσάτων 66, δεξιά και αριστερά του δρόμου, επειδή υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα πέρασε μία φορά ο εργολάβος και άφησε τον υπόλοιπο δρόμο με την παλιά άσφαλτο.



Ευαγγελικής Σχολής και Μιλήτου, τα ίδια



Μαδυτού και Αλατσάτων στην διασταύρωση. Το φρεάτιο είχε πάει τόσο κάτω που το κάλυψαν και αυτό με άσφαλτο για να μην δημιουργεί πρόβλημα η λακούβα




Δεληλάμπρου και Μιλήτου, Επάλειψη ασφάλτου στην κυριολεξία που με τα χρόνια μέρος της ξυλώθηκε.



Ξέπλυμα της ασφαλτόστρωσης, Αγίων Αποστόλων 46





Ξέπλυμα της ασφαλτόστρωσης, Αγίων Αποστόλων 49





Καλυμμένο φρεάτιο και μισοχωμένες βάνες της ΕΥΔΑΠ, Αγίων Αποστόλων και Καλλιπόλεως




Ξέπλυμα της ασφαλτόστρωσης, Ανατολικής Θράκης 23

   




Tα απομεινάρια της "πετυχημένης εργολοβίας" των ασφαλτοστρώσεων του 2010 που βύθισε τα φρεάτια. Το πρώτο φρεάτιο βρίσκεται στη διασταύρωση Βρυούλων και Νεοπτολέμου. Το δεύτερο, επίσης στην οδό Βρυούλων, μεταξύ Νεοπτολέμου και Αρύββου, στο ύψος του αριθμού 20 περίπου.

Τι σημαίνει η καταβύθιση των φρεατίων σε μια ανασφάλτωση; Με απλά λόγια, ότι δεν είχε ξυστεί αρκετά (Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ) η προηγούμενη άσφαλτος και στρώθηκε από πάνω η νέα ασφαλτόστρωση, με αποτέλεσμα να βυθιστούν στον Δήμο Βύρωνα, τότε, το 2010, πάνω από 400 φρεάτια. Τα εικονιζόμενα φρεάτια, ξέχασαν να τα "φτιάξουν-σηκώσουν".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου