Σελίδες

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Μπάζα, άχρηστα, και εγκαταλελειμμένα ... παντού! πχ οδός Καλλιπόλεως


Το ότι ο δήμος είναι παρατημένος στην τύχη του, είναι πλέον γεγονός. 

Το ότι θα μας πνίξουν στο τέλος τα μπάζα, τα άχρηστα αντικείμενα και τα εγκαταλελειμμένα είναι ένα θέμα που όπως και το πρώτο δεν μπορούμε να το αφήσουμε στη μοίρα του.

Περάσαμε σήμερα από την οδό Καλλιπόλεως και παρατηρήσαμε με θλίψη τα παρακάτω:

Καλλιπόλεως και Προποντίδος γωνία (1η εικόνα), στην παλιά ταβέρνα για όσους θυμούνται, συσσωρευμένα στη γωνία πεταμένα άχρηστα αντικείμενα.


 
  
 
Καλλιπόλεως 116-118 (2η εικόνα), μπάζα που έχουν μείνει για πολύ καιρό πεταμένα στο ίδιο σημείο. Και ένας συμπολίτης μας που θεωρεί τον δρόμο τσιφλίκι του και επί μονίμου βάσεως παρκάρει το φορτηγό του, το μισό, πάνω στο πεζοδρόμιο.
Το πεζοδρόμιο έτσι, με το φορτηγό και τα μπάζα, καθίσταται εντελώς απροσπέλαστο και τα παιδιά που κινούνται από και προς το 5ο και 11ο δημοτικό σχολείο, και εν γένει προς όλο το σχολικό συγκρότημα, αναγκάζονται να κατεβούν στον δρόμο, με ότι αυτό συνεπάγεται ...


 

Καλλιπόλεως και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου γωνία (3η εικόνα): Κατεστραμμένα και από καιρό εγκαταλελειμμένα μηχανάκια, δεμένα μεταξύ τους με αλυσίδα, χωρίς ποτέ κανείς να  ενδιαφερθεί να τ' απομακρύνει.

 

Όλα αυτά δυστυχώς σε μιαν απόσταση μόλις 100 μέτρα δρόμου... 
Είναι άλλωστε γνωστό σε όλους μας ότι, οι ίδιες σκηνές διαδραματίζονται σε κάθε δρόμο και γωνιά της πόλης.

Ο δήμος είναι παρατημένος στην τύχη του, και πάσχει σοβαρά στο θέμα της καθαριότητας, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις, σε πρόσφατη συνέντευξη, του δημάρχου κ. Κατωπόδη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου