Σελίδες

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση του Δήμου Βύρωνα για τις παιδικές χαρές με πολλά ερωτηματικά

Διαβάζουμε σήμερα ανακοίνωση του Δήμου για αναβάθμιση και πιστοποίηση 8 παιδικών χαρών.

Αρχικές παρατηρήσεις: α) Παιδική Χαρά Παύλου Μελά (Καρέας) (αναφέρεται δύο φορές) άρα αναβάθμιση 7 παιδικών χαρών;;;;; β) Παιδική Χαρά ΚΕ (Καρέας), που βρίσκεται αυτή; διαφωτίστε μας λίγο εκεί στον δήμο. γ) Παιδική Χαρά Παξινού και Προποντίδος, δεν υπάρχει εκεί παιδική χαρά, μάλλον εννοείτε αυτή στην Πανόρμου και Παξινού. Η παιδική χαρά στην Φλέμινγκ τι απέγινε; Αυτή στην οδό Καρύστου; Στην αναπήρων πολέμου στο Καρέα; Η παιδική Χαρά της Εργάνης; (προφανώς ο δήμος την καταργεί)
Το ότι ο δήμος δε, διαπίστωσε έστω και με καθυστέρηση ότι οι παιδικές χαρές έχουν προβλήματα ασφαλείας, είναι μία πρόοδος, μόνο που το έχουμε επισημάνει από το 2019.
Αν είχε συμβεί ατύχημα όλο αυτό το χρονικό διάστημα και όσο πρόκειται ακόμα μέχρι να ανακαινισθούν;
Προς το παρών αυτό που βλέπουμε είναι ότι ούτε μία ανακοίνωση δεν μπορεί να συντάξει σωστά η δημοτική αρχή, και αφού την σύνταξε την ανέβασε χωρίς να την ελέγξει κανένας. Προφανώς βρισκόμαστε μπροστά σε φαινόμενα διάλυσης.
Στον σύνδεσμο παρακάτω βρίσκεται το ιστορικό σχετικά με τις πολύπαθες παιδικές χαρές του δήμου.
(Προχώρησαν από τον δήμο αργά το βράδυ σήμερα σε μερική διόρθωση, δεν ξέρουμε πια ειναι η παιδική χαρα "ΚΕ" στον Καρέα, ούτε φυσικά και δόθηκαν εξηγήσεις για αυτές που καταργούνται)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου