Σελίδες

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Ρημάζει ο πολυχώρος αναψυχής Κατερίνα Κουγιά - Να αναλάβει ο δήμαρχος τις ευθύνες του!


Με την επίσκεψη μας στην ανακαινισμένη παιδική χαρά κλουβί του Αγίου Γεωργίου Καρέα δείτε παρακάτω τον σύνδεσμο

https://vironastrigiro.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html

Κάναμε και αυτοψία στον πολυχώρο αναψυχής Κατερίνα Κουγιά ο οποίος στην κυριολεξία ρημάζει.

Τα συντριβάνια είναι χωρίς νερό, το γκαζόν και η κηποτεχνία έχουν καταστραφεί, η πέργκολα και τα φώτα επίσης, ειδικά την νύχτα ο φωτισμός είναι σχεδόν ανύπαρκτος και παρόλο τις μπάρες τον χώρο λυμαίνονται παρέες με μηχανές πράγμα που τον κάνει επικίνδυνο τόσο για παιδιά (εκτός αν τα κλείσεις μέσα στην παιδική χαρά κλουβί) αλλά και για ενήλικες.

Το σκάνδαλο της υπόθεσης, όπως διαβάζουμε παρακάτω είναι, ότι η κατασκευή του κόστισε 840.000 ευρώ και αφέθηκε να ρημάξει.

και αν υπάρχει ευθύνη της προηγούμενης δημοτικής αρχής για το υψηλό κόστος, υπάρχει όμως και ευθύνη της δημοτικής αρχής Κατωπόδη που από το 2014, όπως και με τις παιδικές χαρές δεν έκανε καμία συντήρηση, ώστε να μην χρειάζονται σήμερα ανακατασκευή εξ' ολοκλήρου.



Δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ»: «Κατασκευάστηκε Πρότυπος Πολυχώρος Αναψυχής στον Καρέα».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δημιουργήθηκε στο Βύρωνα και συγκεκριμένα δίπλα στον Υμηττό, ο Πρότυπος Πολυχώρος Αναψυχής "Κατερίνας Κουγιά" που βρίσκεται έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρέα.

Πρόκειται για ένα χώρο με έκδηλη την καλαισθησία, αλλά και αισθητή την ασφάλεια, που προσφέρεται για περίπατο και προσφέρει με τη σειρά του στα μικρά παιδιά την ευκαιρία να παίξουν και να χαρούν στις παιδικές χαρές και τη γεμάτη πράσινο και υδάτινο στοιχείο έκτασή του, συνολικού προϋπολογισμού: 840.000.

Ο Πρότυπος Πολυχώρος χρηματοδοτήθηκε από τη Νομαρχία Αθηνών και εγκαινιάστηκε από το Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρό και το Δήμαρχο Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά.

Της τελετής των εγκαινίων προηγήθηκε αγιασμός χωροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής - Βύρωνος και Υμηττού, κ. Δανιήλ.


http://www.attiko-prasino.gr/Default.aspx?tabid=87&selectmoduleid=1646&ArticleID=591&reftab=1023&language=el-GR


Κατεστραμμένη περίφραξη και από κάτω το χάος









Ακολουθούν φωτογραφίες από τα εγκαίνια του 2009 όπου μπορείτε να συγκρίνετε το πριν








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου